ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSITE

Website για μικρές εταιρίες μέχρι E-shop.

Απλά πείτε μας τις ιδέες σας και τις ανάγκες σας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναπτύξει τη λύση που είναι σωστή αποκλειστικά για εσάς. Με την εμπειρία του προγραμματισμού που μας διακρίνει και το πάθος για πρωτοπορία που έχουμε, όλα είναι δυνατά.
Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή Content Managment System (CMS) που χρησιμοποιούμε είναι η παγκοσμίως αναγνωρισμένη πλατφόρμα WordPress που είναι πολύ φιλική με τις μηχανές αναζήτησης της Google και εξαιρετικά φιλική με τον τελικό χρήστη που το διαχειρίζεται για να ενημερώνει τα κείμενα και τις φωτογραφίες του website.

Δεν χρειάζεται να έχετε σε βάθος γνώση της τεχνολογίας για να μιλήστε μαζί μας για το εταιρικό σας website, είτε είστε μικρή εταιρία είτε έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να βρεις εταιρεία στο χώρο του Internet που να ικανοποιεί ταυτόχρονα τα παρακάτω προτερήματα. Την γνώση του αντικειμένου, την αξιοπιστία αυτών που υπόσχονται και την άμεση απόκριση όταν τους έχεις ανάγκη.
Σας ευχαριστώ πολύ, συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό!
Γιάννης Τσαντίλας

Κατασκευή E-shop.

Ο σχεδιασμός και η δημιουργία ενός Ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την εταιρεία σας, γιατί στην ουσία αντικατροπτρίζει το φυσικό σας κατάστημα.
Εμείς χρησιμοποιούμε σύγχρονα εργαλεία σχεδιασμού έτσι ώστε να επιτύχουμε την διαφοροποίηση σας από τον ανταγωνισμό και να φέρουμε περισσότερες πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών σας.

Πραγματικά απογείωσαν το eshop μας, η ψηφιακή διαφήμιση έγινε με λογικό κόστος και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπράβο σας!
Δημήτρης Βοσδαγαλής

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό

Διεύθυνση

Υποστήριξη

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.