ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Μείνετε σε αρμονία με την εποχή που ζούμε!

Κάντε την επιχείρησή σας πιο αποτελεσματική στην παγκόσμια αγορά μέσω μιας καινοτόμου ιστοσελίδας η οποία θα κάνει την εταιρεία σας γνωστή σε όλους.
Προσελκύσετε νέους επισκέπτες, αυξήστε τις πωλήσεις σας με αφοσιωμένους πελάτες που συνδέονται απευθείας στον ιστοχώρο σας, μέσα από εκστρατείες μάρκετινγκ που δημιουργούνται και παρακολουθούνται από την ομάδα των εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων της εταιρείας μας.

Πραγματικά απογείωσαν το eshop μας, η ψηφιακή διαφήμιση έγινε με λογικό κόστος και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπράβο σας!
Δημήτρης Βοσδαγαλής

Google Adwords ή Pay Per Click (PPC)

Η Pay Per Click (PPC) διαφήμιση μπορεί να προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα για κάθε διαφημιστική πρωτοβουλία. Με τον έλεγχο σε πραγματικό χρόνο των διαφημίσεων και με την δικιά μας ενίσχυση από εξουσιοδοτημένα άτομα, οι πληρωμένες διαφημίσεις αναζήτησης (PPC) μπορούν να ανοίξουν νέες πόρτες για έξυπνο μάρκετινγκ.
Η ομάδα μάρκετινγκ της εταιρίας μας γνωρίζει την αξία του search marketing και έχει τα προσόντα για να δημιουργήσει μια λειτουργική καμπάνια που να επικεντρώνεται στον βασικό στόχο που είναι, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας να τα βρίσκουν οι κατάλληλοι πελάτες.

Κάθε διαφήμιση είναι μια ευκαιρία για επιτυχία. Γι’αυτό διατηρούμε το ψηφιακό μάρκετινγκ (digital Marketing) στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.
Συνδυάζουμε με επιτυχία την φιλοσοφία μας, την εμπειρία του χρήστη και το ψηφιακό μαρκετινγκ έτσι ώστε η ιστοσελίδα σας να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Η φιλοσοφία μας είναι ότι τα μεγάλα εμπορικά ονόματα ξεκινούν από ένα καλό και προσεκτικό σχεδιασμό. Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη μακροπρόθεσμων στρατηγικών μάρκετινγκ – βοηθώντας σας να λαμβάνετε αποφάσεις με βάση την έρευνα, όχι τις εικασίες.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO Marketing)

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO), είναι η διαδικασία για τη βελτίωση της προβολής των ιστοσελίδων σας στις μηχανές αναζήτησης για ένα δεδομένο σύνολο λέξεων ή «λέξεων – κλειδιά», όπως μας αρέσει να τις αποκαλούν. Ο στοχος μας είναι, με καθε μέσο και με συνεχή προσπάθεια, να πετύχουμε την διεύρυνση της απήχησής του ιστοχώρου σας και κατ´επεκταση τους επισκέπτες και πιθανούς πελάτες σας. Τα μακροπρόθεσμα οφέλη αυτής της τεχνικής ειναι βέβαιο οτι θα οδηγήσουν σε σημαντική αύξηση των κερδών για την εταιρία σας.

Email Marketing

Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να επικοινωνήσει το μήνυμά σας σε μεγάλη κλίμακα.
Με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μήνυμα της εταιρίας σας παραδίδεται άμεσα στον πελάτη σας. Το κλειδί για επιτυχημένες καμπάνιες βρίσκεται στο φάκελο εισερχομένων, ενθαρρύνοντας τον πελάτη σας να διαβάσει το μήνυμά σας και προτρέποντάς τον να αναλάβει δράση.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό

Διεύθυνση

Υποστήριξη

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτόν.