Προώθηση ιστοσελίδων.

Κάθε διαφήμιση είναι μια ευκαιρία. Γι’αυτό διατηρούμε το ψηφιακό μάρκετινγκ (digital Marketing) στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.

Συνδυάζουμε με επιτυχία την φιλοσοφία μας, την εμπειρία του χρήστη και το ψηφιακό μαρκετινγκ έτσι ώστε η ιστοσελίδα σας να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Η φιλοσοφία μας είναι ότι τα μεγάλα εμπορικά ονόματα ξεκινούν από ένα καλό και προσεκτικό σχεδιασμό. Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη μακροπρόθεσμων στρατηγικών μάρκετινγκ – βοηθώντας σας να λαμβάνετε αποφάσεις με βάση την έρευνα, όχι τις εικασίες.

Google Adwords ή Pay Per Click (PPC)

Με το search μάρκετινγκ, είστε σε θέση να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας όταν οι πελάτες σας, ψάχνουν πραγματικά για αυτά. Το Google Adwords βοηθά τους πιθανούς πελάτες σας, να σας βρουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Pay Per Click (PPC) διαφήμιση μπορεί να προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα για κάθε διαφημιστική πρωτοβουλία. Με τον έλεγχο σε πραγματικό χρόνο των διαφημίσεων και με την δικιά μας ενίσχυση από εξουσιοδοτημένα άτομα, οι πληρωμένες διαφημίσεις αναζήτησης (PPC) μπορούν να ανοίξουν νέες πόρτες για έξυπνο μάρκετινγκ.
Η ομάδα μάρκετινγκ της εταιρίας μας γνωρίζει την αξία του search marketing και έχει τα προσόντα για να δημιουργήσει μια λειτουργική καμπάνια που να επικεντρώνεται στον βασικό στόχο που είναι, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας να τα βρίσκουν οι κατάλληλοι πελάτες.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO Services)

Αυξήστε την προβολή και την προσέλκυση επισκεπτών με την χρήση της τεχνικής Search Engine Optimization (SEO)

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO), είναι η διαδικασία για τη βελτίωση της προβολής των ιστοσελίδων σας στις μηχανές αναζήτησης για ένα δεδομένο σύνολο λέξεων ή «λέξεων – κλειδιά», όπως μας αρέσει να τις αποκαλούν. Ο στοχος μας είναι, με καθε μέσο και με συνεχή προσπάθεια, να πετύχουμε την διεύρυνση της απήχησής του ιστοχώρου σας και κατ´επεκταση τους επισκέπτες και πιθανούς πελάτες σας. Τα μακροπρόθεσμα οφέλη αυτής της τεχνικής ειναι βέβαιο οτι θα οδηγήσουν σε σημαντική αύξηση των κερδών για την εταιρία σας.

Email Marketing

Το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να επικοινωνήσει το μήνυμά σας σε μεγάλη κλίμακα.

Με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μήνυμα της εταιρίας σας παραδίδεται άμεσα στον πελάτη σας. Το κλειδί για επιτυχημένες καμπάνιες βρίσκεται στο φάκελο εισερχομένων, ενθαρρύνοντας τον πελάτη σας να διαβάσει το μήνυμά σας και προτρέποντάς τον να αναλάβει δράση.