Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του ιστοχώρου σας ξεκινάει από ένα εικονίδιο, που βρίσκετε συνήθως πάνω αριστερά σε κάθε website και ονομάζεται λογότυπο. Εμείς χρησιμοποιούμε τον γενικό όρο εταιρική ταυτότητα.

Branding.

Ο Σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας είναι η πιο σημαντική πτυχή για την οπτική αναπαράσταση της εταιρία σας, γιατί μπορεί να επικοινωνεί ποιος είστε με την πρώτη ματιά.

Η δημιουργική ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει στην ανάπτυξη ή στην ανανέωση της εταιρική σας ταυτότητας. Θα ξεκινήσουμε με το να γνωρίσουμε τον οργανισμό σας, θα ακούσουμε τους στόχους της εταιρίας σας για να καταλάβουμε πώς θέλετε να γίνουν αντιληπτοί από τους πελάτες σας. Με βάση αυτά, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα λογότυπο που θα σας αντιπροσωπεύει και να διαμορφώσουμε μια εταιρική ταυτότητα που θα μεγαλώνει με την επιχείρησή σας.

Website για μικρές εταιρίες μέχρι E-shop.

Δεν χρειάζεται να έχετε σε βάθος γνώση της τεχνολογίας για να μιλήστε μαζί μας για το εταιρικό σας website, είτε είστε μικρή εταιρία είτε έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Απλά πείτε μας τις ιδέες σας και τις ανάγκες σας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναπτύξει τη λύση που είναι σωστή αποκλειστικά για εσάς. Με την εμπειρία του προγραμματισμού που μας διακρίνει και το πάθος για πρωτοπορία που έχουμε, όλα είναι δυνατά.
Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή Content Managment System (CMS) που χρησιμοποιούμε είναι η παγκοσμίως αναγνωρισμένη πλατφόρμα WordPress που είναι πολύ φιλική με τις μηχανές αναζήτησης της Google και εξαιρετικά φιλική με τον τελικό χρήστη που το διαχειρίζεται για να ενημερώνει τα κείμενα και τις φωτογραφίες του website.