Συνδέστε το eshop σας που χρησιμοποιεί WooCommerce με το SoftOne Cloud ERP.

Έχουμε δημιουργήσει μια γέφυρα αμφίδρομης επικοινωνίας του Eshop σε WooCommerce με το Εμπορικό σας σύστημα σε SoftOne ERP.

Κερδίστε Χρόνο και Χρήμα έχοντας πάντα ενημερωμένη την διαθεσιμότητα των προϊόντων σας καθώς και την κατάσταση των παραγγελιών που γίνονται στο eshop. Δεν χρειάζεται πια να ενημερώνετε το απόθεμα του εμπορικού σας και το απόθεμα στο eshop κάθε φορά που γίνετε κάποια κίνηση στα προϊόντα σας! Διασυνδέστε το ERP σας με το eshop σας και τα δυο συστήματα θα ενημερωθούν άμεσα αλλά και με ασφάλεια για την διαθεσιμότητα των προϊόντων!

Ενδεικτικές λειτουργίες της γέφυρας είναι:

 • Αποστολή παραγγελίας από το WooCommerce στο SoftOne
 • Αποστολή νέου πελάτη από το WooCommerce στο SoftOne
 • Αποστολή προϊόντων από το WooCommerce στο SoftOne
 • Υποστήριξη προϊόντων με χρώμα και μέγεθος
 • Ενημέρωση τιμών, προϊόντων και παραγγελιών στο SoftOne
 • Συγχρονισμός διαθεσιμότητας προϊόντων μεταξύ των δύο συστημάτων
 • Συγχρονισμός κατάστασης παραγγελιών μεταξύ των δύο συστημάτων
 • Ενημέρωση και διαχείριση τιμών Λιανικής και Χονδρικής
 • Δυνατότητα χρήσης  έκπτωσης σε προϊόντα ή σε κατηγορίες

Δημιουργήσαμε ένα σύστημα διασύνδεσης του Softone ERP με το WooCommerce του WordPress. Είναι ένα μοναδικό εργαλείο που παρέχει αμφίδρομη διασύνδεση του Ηλεκτρονικού σας καταστήματος με το Μηχανογραφικό σας σύστημα. Η λύση που σας παρέχουμε εγκαθίσταται ως plugin στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα WooCommerce και σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε όλα τα πεδία διασύνδεσης με το Softone.

Η γέφυρα διασύνδεσης είναι ανεπτυγμένη από εμάς, δεν είμαστε μεταπωλητές, οπότε έχουμε την γνώση, την διάθεση και την ικανότητα να την παραμετροποιήσουμε έτσι ώστε να ικανοποιεί πλήρως τις δικές σας ανάγκες.

Θα είμαστε δίπλα σας σε όλη την διάρκεια παραμετροποίησης του συστήματός σας για να έχετε άμεση και αξιόπιστη υποστήριξη.

Έχουμε την ιδανική λύση διασύνδεσης των συστημάτων για την επιχείρησή σας!

Πως λειτουργεί η γέφυρα – διασύνδεση του WooCommerce με το Softone.

Κάθε φορά που γίνεται κάποια κίνηση στο Ηλεκτρονικό σας κατάστημα, όπως η πώληση ενός προϊόντος, δημιουργείτε αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο, μια ΝΕΑ παραγγελία στο softone, αφού πρώτα δημιουργηθεί, αν δεν υπάρχει ήδη ο ΝΕΟΣ πελάτης. Οι καινούριες παραγγελίες που γίνονται στο eshop και αποθηκεύονται αυτόματα στο Softone, από τους (εγγεγραμμένους ή τους επισκέπτες) πελάτες συνοδεύονται και με τα στοιχεία αποστολής και πληρωμής.

Αντίστροφα, όταν γίνεται πώληση προϊόντος στο φυσικό κατάστημα, μέσω του εμπορικού σας συστήματος Softone, η γέφυρα μας ενημερώνει άμεσα την διαθεσιμότητα του προϊόντος στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Επίσης, άμεσα και αυτόματα ενημερώνεται η Κατάστασης των παραγγελιών στο WooCommerce, κάθε φορά που αλλάζει αυτή στο Softone ERP.

Τιμές πακέτων γέφυρας διασύνδεσης

Το σύστημα διασύνδεσης του Woocommerce με το Softone μπορείτε να το προμηθευτείτε αγοράζοντας (τιμές χωρίς ΦΠΑ) ένα από τα παρακάτω πακέτα, ανάλογα τις απαιτήσεις σας.

Βασικό πακέτο 500€
 1. Αποστολή Παραγγελίας στο softone από woocomerce
 2. Αποστολή Πελάτη στο softone από woocomerce
 3. Αποστολή Προϊόντων στο softne από woocomerce (χωρίς ιδιότητες & μεταβλητά προϊόντα, απλό προϊόν μόνο)
Ενδιάμεσο πακέτο  900€
 1. Ενημέρωση Κατάσταση Παραγγελίας στο woocomerce από softone
 2. Ενημέρωση Διαθεσιμότητας προϊόντων στο woocommerce από softone
Πλήρες πακέτο 1300€
 1. Αποστολή Προϊόντων στο softne από woocomerce (με Ιδιότητες & με παραλάλαγες)
 2. Πελάτες Χονδρικής
 3. Παραγγελίες Χονδρικής

Μην διστάζετε, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 211 800 4496 ή στείλτε μας email στο [email protected] και να είστε σίγουροι ότι μαζί θα βρούμε την ιδανική λύση για την επιχείρησή σας.